Mar
26
10:00 AM10:00

WORKSHOP waterdichte kalkstucco/ KALKVLOER OF WAND (STUC & STAFF)

WAT?
We gaan aan de slag met het materiaal van Stuc & Staff
Deze kalk glansstuc kan voor diverse doeleinden worden toegepast zoals in de badkamer, het werkblad/ aanrechtblad, schaaltjes, bloembakken of gewoon tegen de muur of vloer.
Dit materiaal is vergelijkbaar met tadelakt, stucco en de veelgevraagde beton look en decoratie stuc (Stuc & Floor is beter en gemakkelijk te verwerken).

  • Een overzicht betreffende de toepassing van dit materiaal en de ondergronden.
  • Kennismaking met het materiaal en de kleuren.
  • Het aanbrengen van dit materiaal op een daarvoor geschikte proefplaat.
  • Na afloop ontvangt u een uitgebreide handleiding als PDF bestand

VOOR WIE?
De workshop is geschikt voor de handige doe-het-zelver (wij raden aan met een klein oppervlak/project te starten) maar vooral ook voor professionals die hun vakgebied willen uitbreiden.

KOSTEN
De kosten voor de workshop bedragen € 85 incl. BTW per persoon (incl. simpele lunch en materialen).

WAAR
In onze werkplaats in Eindhoven.

TIJD
10:00 - 14:00
(inloop vanaf 09.45 uur)

Max. 10 personen per workshop. Bij meerdere geïnteresseerden zal een nieuwe datum gepland worden in 2018. Als u wilt deelnemen aan een van de workshops kunt u bellen of een e-mail sturen met uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen. Inschrijving is pas definitief zodra het verschuldigde bedrag (vooraf) per bank is overgemaakt.  Restitutie is niet mogelijk. U kunt, indien u verhinderd bent, eventueel wel nog deelnemen aan een volgende workshop (mits er plek vrij is). Bij te weinig inschrijvingen of afmeldingen door bijv. ziekte behoudt Eigenheym het recht de workshop te annuleren en wordt u ingeschreven voor de volgende workshop.

Heeft u interesse om een workshop glansstuc in Eindhoven te volgen? Neem dan contact met ons op.

View Event →